Filler

Volume treatment
Book TidForundersøgelse

Ikke-permanent filler

Hvordan virker filler?

Filler er en klar gel bestående af vand stabiliseret med sukker. Vandet er bundet til det naturlige sukkermolekyle, hyaluron. Gelen er ikke animalsk og forsvinder derfor igen over tid.

Når der behandles med filler er det enten for at opnå større volume, eksempelvis læber, kindben, rander under øjne m.m., eller for at genskabe tabt volume efter vægttab eller aldring.

Inden behandling

skal du undersøges af en sygeplejerske eller en læge. Vi lytter til dine ønsker og laver en vurdering af de behandlingsmuligheder, der er tilgængelige for at opnå det ønskede resultat. Eventuelt allergi, medicin, sygdom samt tidligere behandlinger gennemgås. Vi lægger en behandlingsplan sammen med dig, booker tider og du får information om forventelige resultater og prisen.

Du er velkommen til at tage et familiemedlem eller en ven/veninde med til både forundersøgelse og behandling.  

Efter konsultationen skal du have 2 dages betænkningstid inden behandlingen kan startes op.

Behandling

Kom gerne til behandling uden make-up da området skal rengøres og desinficeres. Der er mulighed for at få påført bedøvelsescreme før behandling, og hvis dette ønskes skal du komme 15 min., før din aftale. Behandlingen varer ca. 20-30 minutter. Resultatet ses med det samme – dog kan der være lidt hævelse i behandlingsområdet som aftager i løbet af få dage.

Hvor længe varer effekten af filler?

Det afhænger af produktet, kundens alder og genetik, behandlingssted m.m., men som udgangspunkt 6-10 mdr.

 

Forsigtighedsregler

Vi kan ikke tilbyde behandling hvis du er gravid eller ammende, har allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen, visse sjældne neuromuskulære sygdomme eller indtager medicin af typerne quinine, aminoglykosider, penicillamin eller kalciumblokkere.

Stine Damkær, Kosmetisk Sygeplejerske.

Ofte stilte spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på de spørgsmål som ofte bliver stilt. Hvis ikke du finder svar på det du søger, så er du altid velkommen til at tage kontakt til klinikken eller booke tid til en gratis og uforpligtende forundersøge.

Hvad er ikke-permanent filler?

En ikke-permanent filler er vand stabiliseret med sukker. Vandet er bundet til det naturlige sukkermolekyle hyaluron. Det giver en helt klar gel, som er naturlig, sikker og effektiv mod bl.a. linjer, furer og til formning af læber. Gelen er ikke animalsk og forsvinder igen over tid. Gelen sprøjtes ind i huden med en fin tynd nål.

Hvad kan ikke-permanent fiiller bruges til?

Forme læber både med hensyn til form og størrelse, udjævne statiske rynker og fine rynker, behandle furer f.eks. nasolabiale furer, rander under øjnene, kindbensløft, hage, korrektion af næse samt forfine vævets struktur.

vigtigt før din behandling

Inden behandling skal du undersøges af en sygeplejerske eller en læge. Vi lytter til dine ønsker og laver en vurdering af de behandlingsmuligheder, der er tilgængelige for at opnå det ønskede resultat. Eventuelt allergi, medicin, sygdom samt tidligere behandlinger gennemgås. Vi lægger en behandlingsplan sammen med dig, booker tider og du får information om forventelige resultater og prisen.

på dagen

Kom gerne til behandling uden make-up da området skal rengøres og desinficeres. Der er mulighed for at få påført bedøvelsescreme før behandling, og hvis dette ønskes skal du komme 15 min., før din aftale. Behandlingen varer ca. 20-30 minutter. Resultatet ses med det samme – dog kan der være lidt hævelse i behandlingsområdet som aftager i løbet af få dage.

Hvor længe varer effekten af ikke-permanent filler?

Det er individuelt fordi det afhænger af hvilken type filler, der bliver brugt, kundens alder og genetik, behandlingssted etc. Samlet set varer effekten optil mellem 6-10 måneder. Efter 3-4 behandlinger er det vores erfaring at effekten holder længere da filleren har stimuleret huden til at danne ekstra ”byggesten” som kollagen og elastin i området.