Fedtfrysning med Coolslimming
Døjer du med genstridige fedtdepoter? Så kan fedtfrysning være løsningen for dig. Specielt hvis du har svært ved at spise og træne det væk.
På en behandling vil fedtet i det behandlede område reduceres med 20-25%! Samtidig vil huden blive blive strammet op. Behandlingen har derfor en god effekt på cellulitis.

Hvordan foregår det?
Med fedtfrysning bliver fedtet i det behandlede område nedkølet til -11 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle og de vil derfor krystallisere og gå til grunde. De ødelagte fedtceller kan ikke gendanne sig, hvorfor der er tale om en permanent behandling.
Du vil få påsat udstyret på det ønskede område. Her vil der blive dannet et vakuum, så mest muligt fedt bliver trukket op i påsætningen. Dette kan føles lidt ubehageligt, men der er ikke tale om decideret smerte. Efter 5-10 minutters behandling, vil området være følelsesløst.
Behandlingen tager 1 time.
Hvilke områder behandles:
Maven
Flankerne/siderne af maven
Yderlår
Inderlår
Arme/mormor arme
Ryggen/bh dellerne
Nederste del af ballen

Efter behandligen
Efter behandlingen vil du få et par minutters massage i det behandlede område, for at få varme og cirkulationen tilbage.
Der vil gå 10-12 uger til det endelige resultat ses. Derfor vil vi også rigtig gerne se folk til en efterkontrol, så vi kan vurdere resultatet.

Hvem kan ikke få fedtfrysning
Behandlingen må ikke udføres hvis du har nedsat:
Leverfunktion
Nyrefunktion
Immunforsvar
Desuden heller ikke hvis du er gravid eller ammende.
Vi behandler ikke i områder, som tidligere har været ramt af brok.