Sille er vores dygtige frisør, som er indehaver af Hair by C. Din frisør og extensionist midt i Holbæk by. Hair by C er en moderne frisørsalon med speciale i de nyeste farvetekniker samt Hair extensions. Vi vil give vores kunder den bedste rådgivning samt behandling, derudover sætter jeg en ære i mit håndværk og bliver derfor ved med at videreudvikle mig. Salonen tilbyder dig services af høj kvalitet, samt nøje udvalgte produkter. Du får altid en professionel rådgivning, hvor du er 100% i fokus.

Produkter

Hair by C benytter de mest exclusive mærker inde for farver og produkter – Previa, pH laboratories. Olaplex og høj kvalitet af Hair extensions.

EXTENSIONS

Salonen tilbyder 2 teknikker inde for hair extensions – Tape on og Hot fusion metoden. Her kan skabes både længde i fylde i alle slags farver. Vi benytter en høj kvalitet af hår. Vi anbefaler alle vores kunder at købe vores plejeserie til deres extensions, dette gør at dine extensions holder meget længere, da de ikke er fyldt med sulfater, silikone osv. 

Tape-on metoden:

Tapen påsættes som sandwich med gennnemsigt tape. Metoden er ideel for dig, som har meget tyndt og fint hår, da banerne er så smalle, at de lægger sig fladt ind til din hovedbunden. Metoden er nem at rykke op igen og vi anbefaler oprykning omkring efter 6-8 uger.

Vi anbefaler af mængde:

100 gram – fint hår
150 gram – normalt tykkelse hår
200 gram – tykt hår

 

Hot fusion metoden:

Hot fusion påsættes i dit eget hår ved hjælp af keratinvoks og varmebehandling.

Fordelen ved hot fusion metoden er, at de sidder godt fast og nemt kan skjules i dit eget hår, så det ser naturligt ud. Med hot fusionen metoden kan du nemt mikse og matche forskellige farver. Du kan ganske enkelt bruge dem over alt på dit hoved eller blot på steder, hvor du har lyst til at få lidt ekstra fylde. Det er helt op til dig! 

Vi anbefaler af mængde:

100 gram – fint hår
150 gram – normalt tykkelse hår
200 gram – tykt hår