Botox

Anti-wrinkle treatment
Book TidForundersøgelse

Botox

Hvordan virker Vistabel/Botox?

Botox/Vistabel blokerer for nerveimpulserne til de små ansigtsmuskler der behandles. Derved hindres musklerne i sammentrækning og resulterer i en glat overliggende hud, hvor rynker minimeres eller helt fjernes.

Hvorfor får vi rynker?

Rynker er et aldringsfænomen. Med alderen bliver huden tyndere og den mister volumen pga. tab af de forskellige komponenter i huden, fx kollagen.

Udover aldring spiller ansigtsmusklerne en vigtig rolle i rynkedannelse. Hos nogle er disse muskler overaktive og de bruges ofte hvilket medfører såkaldte dynamiske rynker. Det er i den dynamiske fase (hvor rynken kan fremtvinges men ikke er permanent) at botox har den bedste effekt. 

En tidlig behandling med faste intervaller, ca. hver 3. måned, forebygger at rynkerne bliver permanente. Statiske (dybe) rynker kan også behandles med botox. Efter et par behandlinger bliver de dybe rynker mindsket og huden bliver mere glat.

Hvordan foregår behandlingen?

Det ønskede område(r) markeres og herefter injekteres Botox/Vistabel ind i musklen med en tynd nål. 

Behandlingen tager ca. 5-10 minutter.

Efter behandlingen

De første 3-4 timer skal du undgå at røre det behandlede område. Efter 3-4 dage begynder Botox/Vistabel at virke og efter 7-10 dage opnåes fuld effekt.