Et vedvarende og smukt look

Med permanent makeup
Book TidKonsultation

Ønsker du et friskere look eller blot vil slippe for at ligge makeup?

Generel information

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid og man skal derfor være indstillet på, at vedligeholde sin permanent makeup, såfremt det ønskes at bevare sit resultat. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, generelle helbred og medicinforbrug samt mange andre faktorer, som din behandler vil informere dig om.

Behandling med permanent makeup er en proces, hvor det er vigtigt at vide, at man ikke har opnået det endelige resultat efter første behandling. Efter første behandling er det individuelt, hvor meget farve huden frastøder men det forventes at ca. 60% af farven vil forsvinde når det behandlede området er helet.  Hos nogle kan det være mere efter første behandling.

Derfor kan første behandling ALDRIG stå alene og kræver altid min. 1-2 efterbehandlinger med 4-6 ugers mellemrum. (enkelte kan have brug for flere efterbehandlinger – oftest fedtet hudtyper)

Det er helt normalt, at der kan komme huller i brynet, hvor farven kan være næsten helt forsvundet. Dette rettes til ved efterbehandling. 

Vigtig information før din behandling

Du kan IKKE blive behandlet, når/hvis:

  • du er under 18 år.
  • du er i behandling mod acne eller har været det de sidste 6 mdr.
  • du er gravid eller ammende.
  • du har hudsygdomme i behandlingsområdet.

Plejevejledning

1. DAG / BEHANDLINGSDAGEN: 

 1 – 2 timer efter behandlingen, skal du rense dine nye bryn for første gang.  Dette gøres ved at fugte en vatrondel med parfumeri sæbe og lunkent vand, som du blidt kører overbrynet, efterfulgt af en ny fugtet vatrondel (kun med vand) som du kører over brynene for at rense dem for sæben.      

Efter du har renset dine nye bryn tørre du dem med en ren og tør vatrondel. Herefter påfører du, den udleverede aftercare creme i et TYNDT lag med en vatpind.  Denne procedure gentages hver time indtil du skal i seng.  

EFTERFØLGENDE 7 DAGE:

Efter behandlingsdagen skal brynene stadig renses og smøres på præcis samme måde, dog ikke ligeså ofte som første dag. Her er det vigtigt at brynene holdes godt fugtet med den udleverede creme, så risiko for dannelse af sårskorpe minimeres.