VIGTIG INFORMATION SOM SKAL LÆSES INDEN DIN FORESTÅENDE BEHANDLING

 

 Inden behandling med permanent makeup, er det vigtigt at sætte sig ind i hvad behandlingen indebærer ift. vigtig information og behandlingskriterier, da det ikke er alle som er kandidat til modtage permanent makeup.

Du kan ikke blive behandlet når:

– Du er under 18 år

– Du er i behandling mod acne i form af pille,- og/eller creme kur. Først efter 6 mdr. afsluttet behandling.

– Gravid eller ammende

– Hudsygdomme i behandlingsområdet 

– Solbrændt hud – Der skal minimum gå 14 dage efter f.eks. ferie.

 

Du skal informere før booking af tid hvis:

– Du har tidligere permanent makeup 

– Er i medicinsk blodfortyndende behandling 

– Du har fået foretaget kosmetisk behandling med muskelafslappende produkt, som botox. 

Generel information:

Da der arbejdes i levende væv, er det ikke muligt at give garantier og behandlingen vil derfor være “på egen risiko” og reklamationer er ikke mulige. 

HVAD ER PERMANENT MAKEUP?

Permanent Makeup, også kaldet mikropigmentering, er en procedure, hvor pigmenter deponeres øverst i det dermale hudlag, ved hjælp af specialfremstillede mikrotynde nåle. På grund af placeringen af pigmenten i dette hudlag, vil det gradvist falme over tid og man skal derfor være opmærksom på, at vedligeholde sin permanent makeup hvis man ønsker at bevare sit resultat. Årsagen til at Permanent Makeup falmer igen, er naturligvis den overfladiske placering, som gør pigmentet sårbart og modtagelig overfor bla. sollys og produktbrug samt at den indgår I hudens naturlige regenerations proces. Mange tror at permanent makeup kræver én behandling for et færdigt resultat som feks en tatovering. Det er IKKE samme behandling bl.a. grundet den overfladiske placering af pigment i huden, som gør at farven fader og kræver efterbehandlinger.

HVORDAN FOREGÅR DET

Før behandlingen får du tilbudt bedøvelsescreme, hvis dette ønskes. Vi starter altid med at forventningsafstemme og vurdere hvilke muligheder der er, for at opnå det ønskede resultat. Herefter vil opmålingen af brynene starte hvor diverse måleredskaber anvendes, for at opnå et præcist, symmetrisk og tilpasset resultat. 
Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigtets knoglestruktur. Formen vil blive optegnet, så du allerede inden behandlingen, kan få en ide om hvordan resultatet vil blive og her starter vi først behandlingen, når du synes optegningen er intet mindre end perfekt. Når optegningen er godkendt, er vi klar til at gå igang med selve behandlingen. Efter behandlingen får du udleveret en aftercare-vejledning samt aftercare creme.

HELINGSPROCES

Op til 24 timer efter behandlingen kan du være lidt hævet, rød og øm. Efter 1-2 døgn dannes der en sårskorpe og det er vigtigt, at der ikke pilles i skorpen og at den falder naturligt af – normalt efter 5-10 døgn. Farven bliver lysere, når skorpen falder af. Der forsvinder typisk mellem 30-60% af farven. Efter 4-6 uger er det behandlede område helet op, farven er stabiliseret og du er klar til at modtage ny behandling. Permanent makeup er altid en proces som kræver minimum 2 behandlinger. Som udgangspunkt skal du have genopfrisket dine bryn én gang årlig.

 

 

 

Tid til behandling

Tid til konsultation