Permanent Makeup

GENEREL INFORMATION

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sin permanent makeup, såfremt at man ønsker at bevare det optimale resultat. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, generelle helbred og medicinforbrug samt mange andre faktorer, som din behandler vil informere dig om.

Behandling med Permanent Makeup er samtidig en proces, hvor det er vigtigt at vide, at man ikke har opnået det endelige resultat efter første behandling. Efter første behandling er det individuelt, hvor meget farve huden frastøder men det forventes at ca. 60% af farven vil forsvinde når det behandlede området er helt.  Hos nogle kan det være mere efter første behandling.

Derfor kan første behandling ALDRIG stå alene og kræver altid min. 1-2 efterbehandlinger med 4-6 ugers mellemrum. (enkelte kan have brug for flere efterbehandlinger – oftest fedtet hudtyper)

Det er helt normalt, at der kan komme huller i brynet, hvor farven kan være næsten helt forsvundet. Dette rettes til ved efterbehandling.

Det er normalt, at skulle have to efterbehandlinger, for at opnå det bedste resultat. I det hele taget, er det meget svært at give nogen garantier på Permanent Makeup, da vores lærred er huden, som jo er levende celler og der er således ikke 2 kunder der reagerer ens på behandlingen.

VIGTIG INFORMATION – SKAL LÆSES FØR  BEHANDLING

Du kan IKKE blive behandlet, når/hvis:

  • du er under 18 år.
  • du er i behandling mod acne; enten pillekur, eller creme, eller har været i behandling med med nogle af disse præparater de sidste 6 mdr.
  • du er gravid eller ammende.
  • du har hudsygdomme i behandlingsområdet.

…… SIDEN OPDATERES